Myrsky on sopeutunut uuteen tarhaansa ihan kivasti. Aluksi näytti siltä, että se on kauhean yksinäinen siellä, siihen malliin häntä heilutti koiraa aina kun sitä meni tervehtimään, mutta vaikka se tekee sitä vieläkin, vaikuttaa kuitenkin viihtyvän hyvin.

Eilen kun olin viemässä sitä pihasta tarhaan, käytiin vielä pienellä kävelyllä, ettei aloita taas niitä "etpäs saakaan kiinni, lälläslää"-leikkejään kun tulee pihasta poistumisen aika, vähän nimittäin oli jo viitteitä taas siihen suuntaan. Ja taas minä luulin ettei se tykkää olla tarhassaan. Mutta mitä vielä, kävelylenkin jälkeen se tökkäisi kuonollaan tarhan oven auki ja livahti innoissaan sisälle, kun minä mokoma olin liian hidas päästämään sen sinne. Sinne se jäi tyytyväisenä heiluttamaan häntäänsä.

Yksi huono puoli on, että se mekastaa siellä aika paljon. Ohikulkijoille haukkuminen on tietysti ihan normaalia ja sallittua, pyöräilijöitä ei muuten jostain syystä noteeraa. Mutta ongelma on tuossa parinsadan metrin päässä asuva toinen laumanvartija, pyreneittenpaimenkoira-vanhus. Ne saattavat alkaa rupattelemaan keskenään vaikka keskellä yötä, eikä niitä kiinnosta häiritseekö arvon laumanvartijoiden kuulumisten vaihto naapureiden yöunia. Kerran jouduin sen jo hakemaan yöksi sisälle tämän takia. Toivotaan, että tilanne rauhoittuu, tai sitten täytyy laittaa se yöunille sen omaan kellariin. Kun nyt joku saisi sen tilan siivottua, nyt pääsee vasta "eteiseen". :D

Mörkökin on alkanut sietämään Myrskyä huomattavasti paremmin nyt kun se on tarhassa. Vaikka näkisivät toisensa, niin ei mitään ongelmaa. Olen myös alkanut naksuttelemalla siedättämään niitä toisiinsa, tai lähinnä Mörköä, Myrskykään ei enää aloita meteliä, kun sillä on niin paljon tilaa perääntyä, ettei tarvitse puolustautua. Hienosti Mörkö kestää jo seistä tarhan vieressä, kun Myrsky on muutaman metrin päässä. Ehkä kenties niitä voisi jossain vaiheessa taas alkaa esim. lenkittämään yhdessä. Kukaties vaikka leikittämään pihallekin, mutta ihan niin korkeita tavoitteita en taida vielä ottaa.

Ostin muuten Niiskuneiti-selvityssuihketta tuohon turkkiin. Saas nähdä onko takkujen setviminen helpompaa. Täytynee taas tänään jatkaa sitäkin projektia.