Myrsky on rakastunut. Valitettavasti yhdessäolo voi koitua rakkauden kohteen kohtaloksi, joten täytyy pitää rakastavaiset tiukan valvonnan alla.

Rakkauden kohde on nimittäin pienen pieni chihuahua Justiina. Uusin perheenjäsenemme, vain 12-viikkoinen neitokainen. Jännityksellä odotimme kuinka Myrsky suhtautuu ja sen lempeä kiinnostus oli todella positiivinen yllätys, ei haukun haukkua, ei murinan murinaa, se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Kokoero on niin suuri, että jos en itse ole ihan vieressä, ei rakastavaisia voi yhteen päästää, mutta Justiina onkin nyt alkanut livahtaa vaivihkaa Myrskyn yksiöön. Eräänä päivänä mentiin Myrskyn portin ohi ulos, tai niin luulin, mutta Justiinaa ei näkynytkään missään. Etsin ja etsin, kunnes löysin neidin Myrskyn luota, siellä ne rauhallisena nuuskuttelivat toisiaan. Tästä lähtien Justiina on livahtanut sinne aina kun tilaisuus tulee. Ei ne raukat ymmärrä, että se on yksi tassun läppäisy ja pientä ei enää ole. Onneksi Myrsky tuntuu jossain määrin tämän ymmärtävän ja onkin Justiinan lähellä todella rauhallinen.

Äsken Justiina nukkui sylissäni, kun Myrsky tuli narulelun kanssa siihen kinuamaan pikkuista leikkiin. Kun Justiina ei innostunut, alkoi se hellästi tökkiä Justiinaa kuonolla. Nyt se tuli taas tuohon pussailemaan sitä.

Voi tuota nuorta lempeä.