En olisi ikinä halunnut tätä kirjoitusta tänne laittaa. Itse asiassa uskoni kodin löytymiseen oli niin vahva, etten ikinä kuvitellut että minun oikeasti tarvitsisi tehdä tällainen päätös. Mutta näin se vaan on, jossain kohtaa on luovutettava ja nyt kun kaikki oljenkorret on käytetty, on sen aika.

Minä en voi Myrskyä pitää. Olen miettinyt asiaa joka kantilta, kääntänyt ja vääntänyt ajatusta päässäni, mutta aina lopputulos on sama. Ei se voi hyvin täällä. Väliaikaisena ratkaisuna tämä on ollut sille varmasti hyvä paikka, mutta loppu elämäksi? Ei missään nimessä. Tällä hetkellä tilanteesta kärsii niin minä, Mörkö kuin Myrskykin ja kaikki mitä teen asian eteen, on aina joltain pois. Ei sen näin tule olla, ei enää.

Nyt on menossa viimeinen hätähuuto Myrskyn eteen. Lemmikkipalstojen ihanien ihmisten kautta lähti sellainen viidakkorumpu pyörimään, että jos tällä ei sitä Oikeaa Kotia pojalle löydy, niin sitten sitä ei ole olemassakaan. Haluan kiittää sydämestäni ihan jokaista, joka on Myrskystä sanaa laittanut eteenpäin, ilman teitä jäisi varmasti sellainen olo, ettei kaikkea ole vielä yritetty. Nyt tiedän että on. Kiitän myös myötäelämisestä Myrskyn elämän varrella, tukenne on ollut minulle todella arvokasta.

Tällä viikolla varaan Myrskylle lopetusajan, mikäli tilanne ei oleellisesti muutu. Kenenkään ei tarvitse hätiköityjä päätöksiä tehdä, kunhan ilmoittaa aidosta kiinnostuksestaan mahdollisimman pian. Myrskyä saa tulla katsomaan ja rauhassa miettiä sen jälkeen haluaako sen varmasti. Lupaan, ettei se lähde sateenkaarisillalle, ennen kuin kaikki mahdollisuudet on kartoitettu. Mutta mikäli potentiaalisia kotiehdokkaita ei kaikesta huolimatta löydy, on nyt Myrskyn aika lähteä vihreämmille niityille. Niin paljon kuin se koskeekin, se on ainut oikea vaihtoehto.