Myrskyllä on ollut kohtuullisen tylsä viikonloppu, koska minä olen huidellut ties missä. Lauantaina olin Tampereen KV-näyttelyssä, jossa näin näyttelyn ainoan etskun. Täytyy myöntää, että hieman hirvitti etsku siellä ahtaassa ihmis- ja koiravilinässä, jotenkin sitä vertasi Myrskyyn ja oli ihan vakuuttunut, että kohta se syö jonkun, etenkin kun sillä oli ihan samanlaista epämukavuus-liikehdintää kuin Myrskyllä, erona vain että Myrskyllä tulee liikkeen jälkeen irvistys, murina ja tarvittaessa näykkäisy. Mutta nätistihän tuo käyttäytyi, eikä kukaan ollut edes lähellä joutua etskun päivälliseksi.

Sunnuntaina olin sitten omien koirieni kanssa laavulla treffaamassa muita koiria ja grillaamassa. Sillä välin meillä oli miehen veli käymässä, jota Myrsky ei ollut aiemmin nähnyt ja hyvin oli kuulemma mennyt. Tietysti oli haukkunut sille, mutta ei sen kummempaa. Siedätysprosessia ei tehty hänen kanssaan, koska en ollut itse kotona ja mies ei näihin koulutusasioihin juurikaan puutu (ja hyvä niin :D).

Mies oli unohtanut päästää Myrskyä pihalle purkamaan energiaansa, joten kun käytin sen lenkillä, huomasin että sehän osaa käyttäytyä hihnassa huonostikin. Kovin oli riehakkaalla päällä ja hyppelehti hihnassa ja veti. Ei kivaa tuon kokoisen koiran kanssa, mutta täytyy myöntää että naurattihan se vähän, kun toinen oli niin innoissaan. Ohitettiin koirakin ihan läheltä ja jännitin kuinka mahtaa sujua, olivat vielä juoksulenkillä, joten tulivat vauhdilla kohti. Kyllähän Myrskyn teki mieli jotain asiaan kommentoida, mutta määrätietoinen tiheä namitus pelasti tilanteen ja poika oli ihan hipihiljaa.

Myrskystä oli tullut lauantaina yhdistykselle ihan varteenotettava kysely. En sen enempää ala näin julkisesti kertoilemaan kotiehdokkaista, mutta laumiskokemusta löytyy ja tarhat on valmiina. Saisi kuitenkin asua perheen kanssa sisällä aina kun ovat kotona. Odottelen tässä nyt yhteydenottoa heiltä, jotta voidaan sopia koska tulevat Myrskyä katsomaan. Olen kyllä tyytyväinen, että näitä kyselyitä on nyt alkanut tulla. Ehkäpä Myrskyllä on vielä toivoa. :)