Myrsky on laihtunut. Paljon. Ei se koskaan missään lihavassa kunnossa ole ollut, vaan aina hoikahko, mutta nyt se on jo laiha. Helteiden alettua kolmisen viikkoa sitten se käytännössä lopetti syömisen. Välillä närppi jotain, että hengissä pysyy, mutta pääasiassa oli syömättä. En minä siitä osannut huolestua kovin, annoin vaan enemmän lihaa nappuloiden kanssa, kun sitä se kuitenkin söi. Mutta muutama päivä sitten huomattiin kuinka paljon se onkaan laihtunut ja nyt joutui poika lihotuskuurille, halusi tai ei! Päiväannos on 15dl nappulaa, 600g lihaa ja luut päälle. Parempi olisi lihoa.

Muuten on mennyt todella kivasti. Mörkökin antoi eilen Myrskyn kulkea ihan rauhassa sisältä omaan tarhaansa (oli yön ukkosta paossa), vaikka oli itse ulkona, ihan vieressä siis. Myrsky oli kyllä ensin sen näköinen, että en varmana tule, kun tuo on tuossa ja löi jarrut pohjaan. Mutta ei se onneksi paljoa rohkaisua näissä tilanteissa vaadi, kai se luottaa minuun sen verran. :)

Täytyisi muistaa enemmän päästää Iidaa Myrskyn kanssa tuohon pihalle, ettei joutuisi olemaan niin kauheasti yksin. Vaikka yritänkin sille seuraa pitää niin pakostikin se jää vähemmälle. Tosin saa se nyt enemmän huomiota mitä ennen ja kai se oikeanlainen rytmi löytyy vielä, että kaikilla olisi mahdollisimman hyvä olla.