No nyt se Myrsky tempun keksi! Iida opetti sen hyppäämään portin yli ja nyt sitä ei voi enää pitää pihalla valvomatta. Ihan kuin tämä ei olisi ollut jo tarpeeksi säätämistä ilman tämmöistä. Nyt ei auta kuin nopeuttaa uuden aitaverkon pystyttämistä. Onneksi se on jo ostettu, tänään täytyy pystyttää. No eipä karkaile sitten enää Iidakaan ja elämä helpottuu taas vähäsen.

Nyt kun piha aidataan uusiksi, niin Myrksylle avautui siitä jälleen mahdollisuus jäädä luoksemme. Suunnitelin, että jos sille rakentaa pienen tarhan, jossa olisi yksinolon ja muiden koirien ulkoilujen ajan ja muun ajan saisi olla tuossa pihassa. Vähän kyllä mietityttää että saako se tarpeeksi huomiota sitten, se kun on niin seurallinen koira ja nyt joutuu olemaan lähes kokoajan yksin. Mietin jo, että josko sille kaverin ottaisi. :D Mietittiin myös ystäväni kanssa, että ostetaan hänen naapurissa myynnissä oleva mökki Myrskylle ja hankitaan sille lampaita siihen tontille vartioitavaksi, ja se kaveri tietysti. Ei voisi ainakaan sanoa, etteikö kaikkeamme tehtäisi tuon koiran eteen. :D

Meidän naapurin lehmät ovat päässeet taas kesälaitumelle. Käveltiin siitä Myrskyn kanssa ohi ja sehän jähmettyi paikalleen niitä tuijottamaan. Minulle sopi vallan mainiosti, että katsellaan tässä lehmiä, söpöjä otuksia kun ovat, mutta sitten alkoi kuulua matalaa murinaa ja päätin, että ehkä me jatkammekin matkaa. En halunnut jäädä ottamaan selvää saanko pideltyä sitä, jos se päättää mennä syömään ne lehmät. Täytyy tänään käydä uudestaan, jos ne eivät enää olisi niin hirveän jännittäviä.