Tänään päästiin taas totuttamaan Myrskyä vieraisiin, kun ystäväni ja hänen vuoden ikäinen poikansa, jotka Myrsky on nähnyt vain kerran aikaisemmin, kävivät kylässä. Ja voi miten hienosti se menikään! Myrsky oli portin takana ja sieltä se hieman murisi välillä ja jos omat koirani alkoivat haukkumaan, niin Myrsky yhtyi konserttiin omalaatuisella ulvonnallaan. Mutta pääasiassa se oli hiljaa, makoili vain ja tarkkaili tilannetta. Murinaa tuli lähinnä silloin kun menin itse pois näköpiiristä, täytyihän sitä nyt pitää vieraat kurissa sen aikaa.

Muuten ei ihmeempiä tänään. Mörkön kanssa ovat juosseet paljon pihalla ja nauttineet lumisateesta, joka itseäni alkaa kyllä jo pikkuhiljaa tympimään. Mutta eipähän tarvitse pestä koirien tassuja joka ulkoilun jälkeen, Myrskylläkin on sellainen karva joka kerää kaiken lian ja se lika vielä oikein takertuu niihin karvoihin, tuskin riittäisi pyyhkeellä kuivaus. Se on aina ihan järkyn näköinen luun syönninkin jälkeen, koko etumus ihan veressä. Että jos näette Sastamalassa liikkuvan verisen etskun, niin ei, se ei ole raadellut ketään, se on vain nauttinut maukkaan luuaterian.

Eilen oli joku Myrskystä kiinnostunut soitellut yhdistykselle. En ole vielä saanut tarkempaa tietoa asiasta, toivottavasti joku potentiaalinen tapaus!