Meidän nettijulkkis Myrsky pääsee nyt myös lehtijulkkikseksi! Aamulehden Moro-liitteeseen tehdään juttu Myrskystä ja Pesusta, aiheena vastuullinen koiranpito. Aivan loistava juttu saada pojalle lisää julkisuutta, jos vaikka poikisi sen oman kodin vihdoin. Moro-liitehän ilmestyy torstaisin, mutta en ole varma onko juttu ehtinyt jo tämän viikon lehteen vaiko vasta seuraavaan. Kertokaa ihmeessä jos olette jutun tänään bonganneet!

Myrsky tarvitsisi isompaa leikkiseuraa. Se ei ymmärrä lainkaan kokoaan ja vie Mörköä kuin litran mittaa. Saattaa ihan surutta pyöritellä sitä tuolla pitkin maita ja mantuja ja sillä on niin maailman hauskinta toisin kuin Mörköllä, joka näyttää lähinnä näräkästyneeltä ja huutaisi varmasti apua jos voisi. Mörkö-parka. Toki puutun tilanteeseen aina kun se menee oikeasti yli, mutta eipä tuo näytä hauskaa olevan kohtuullisillakaan otteilla. Mistähän se saisi kokoisensa leikkikaverin, joka vielä jaksaisi sen kanssa painia? Siinä kyllä vasta tantereet tutisisikin, kun tänään jo säikähdin, että tuliko maanjäristys vai miksi koko talo tärähti, mutta Myrskyhän se vain oli leikin tiimellyksessä juossut seinää päin. Mun norsu.

Tänään harjasin sen ensimmäistä kertaa näiden kurakelien alettua ja voi luoja sitä takkujen määrää! Siis minkä ihmeen takia ulko- ja työkoiraksi tarkoitetulle koiralle on jalostettu tuollainen turkki? Sehän on vaikeampi hoitaa kuin villakoiran turkki! Vaikken villakoiran turkinhoidosta mitään tiedäkään, myönnettäkööt. Lisäksi tuo karva kerää kaiken kuran ja minä en kertakaikkiaan jaksa sitä joka ulkoilun jälkeen pestä, käy kuitenkin niin usein ulkona. Nyt on sitten harmaat tassut kainaloihin asti ja rastaturkki. Kivakiva.