Viimein on tilanne tasaantunut ja jaksan kirjoitella. On kyllä ollut aikamoinen tunteiden vuoristorata tässä viime viikkoina. Mutta nyt kaikki on hyvin. Olen varma, että tein oikean päätöksen ja Myrskyn on hyvä olla täällä. Toki hehtaarien maatila lampaineen olisi sille kaikista ihanteellisin ympäristö, mutta tämäkin on riittävän hyvä, nyt kun asiat on saatu järjestykseen.

Myrskyn keräys tuotti yli 1000 euroa, joilla saatiin kustannettua tarha, lukuun ottamatta suurinta osaa verkosta, jotka saimme lahjoituksena. Ylikin jäi, mutta kuinka paljon, sen näkee sitten kun laskut ovat tulleet ja maksettu. Ylimääräinen raha käytetään Myrskyn ylläpito- ja eläinlääkärikuluihin niin kauan kuin varoja riittää, sen jälkeen Myrskyn kustannukset ovat minun kontollani. Iso apu näistä lahjoituksista on, sillä tuon kokoisen koiran ylläpitoon menee huomattava rahasumma kuukausittain.

Tarhan rakennukseen sain myös apua. Kahtena päivänä sitä koottiin ja aivan mahtava talkooporukka saatiin kasaan! Hieman hirvitti miten käy, kun itselläni ei ole minkäänlaista kokemusta rakentamisesta, mutta hienosti saatiin tarha kasaan, kun joukossa oli muutama asiaan perehtyneempi.

Olen saanut aivan uskomatonta tukea Myrskyn kanssa ja monesti olen ollut kyyneleet silmissä liikutuksesta. On ihana huomata, miten ihmisiltä löytyy vielä vilpitöntä halua auttaa. Maailmassa on sittenkin hyvyyttä. :) Me Myrskyn kanssa kiitämme teitä kaikkia tavalla tai toisella tukeneita ja hengessä mukana olleita, siitä että tästä tuli totta. En olisi pystynyt tähän yksin, joten kiitos, sydämeni pohjasta.

Ja näin syntyi Myrskyn uusi kämppä:

Vähän on vielä laitettavaa, mutta sen verran valmis se on, että Myrsky on jo päässyt muuttamaan ja on jo pari yötä siellä nukkunutkin. Ja vaikuttaa tykkäävän. :)

Myrskyn tarinaa saa jatkossakin seurata tässä blogissa, uudessa muodossa. Etkuvetkuilua tuoreen etkun omistajan näkökulmasta. ;)