On ollut vähän taukoa kirjoittelusta, kun olen jännityksellä odottanut josko Myrsky viimein pääsisi omaan kotiin. Valitettavasti näin ei ainakaan vielä ole käymässä, joten kodin etsintä jatkuu yhä. Onneksi Myrskyn kehitys on kokoajan mennyt hyvään suuntaan ja uskallan vielä luottaa siihen, että sillä olisi mahdollisuus sopeutua vielä tässä ja myöhemmässäkin iässä uuteen kotiin. Ainakin kannattaa kokeilla.

Olin jo päättänyt että Myrsky ei meille jää, mutta taas huomaan miettiväni, että entä jos sittenkin. Toki sen luovuttaisin uuteen kotiin vaikka vuoden kuluttua, jos sellainen löytyy, mutta jos ei, niin pärjäisihän tuo kai täälläkin. Mietin, että nyt kun aitaan tuon meidän pihan uusiksi 2m korkealla aidalla, voisi Myrsky samalla muuttaa siihen asumaan, ei tarvitsisi erillistä tarhaa, kopin vain ja yöt saisi tietysti olla sisällä.

Tämä ratkaisu olisi nyt tähän hätään ainakin paras mahdollinen, sillä Mörkön ja Myrskyn välit ovat kiristyneet. Myrsky tulisi edelleen loistavasti juttuun, mutta Mörkö on alkanut nyt murisemaan sille yhä useammin ja tappeluksihan se yleensä menee, jos en ehdi väliin. Myrskyssä tulee tässäkin kyllä hieno piirre esille, että se yrittää mieluummin väistää. Mutta jos se ei auta, niin ei se tilanteeseen alistu, vaan puolustaa itseään kuten kuulukin. Tilanne on valitettavasti mennyt niin pitkälle, ettei Myrsky enää sisällä halua tulla asunnon puolelle, vaan murjottaa tuolla kodinhoitohuone-eteinen-yksiössään. Ennen juoksivat Mörkön kanssa aina pihalla ja leikkivät yhdessä, mutta nyt Myrsky ei halua mennä sinnekään, jos Mörkö on siellä. :(

Elämänilo tuossa pojassa on yhä mieletön. Se jaksaisi leikkiä vaikka maailman tappiin ja kun se hakee lelua, joka sille on heitetty, se juoksee aina kunniakierroksia ihan onnessaan ympäri pihaa lelu suussa, ennen kuin malttaa tuoda sen takaisin. Rapsutteluista ja läheisyydestä se nauttii valtavasti ja minulla on todella paha mieli, etten pysty sitä tarjoamaan sille enempää. Nyt onneksi säät lämpenivät, niin viihdyn itsekin pihalla ja pystyn olemaan paremmin Myrskyn seurana.